El PSOE proposa que es reparen els desperfectes causats per les obres del col·lector de San Gerardo

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Llíria va proposar a l’equip de govern que es reparen els desperfectes causats com a conseqüència de l’execució de les obres de canalització del col·lector realitzades recentment, rebent una resposta contraria per part de l’actual corporació.

José García

Estos desperfectes, expliquen els representants del PSOE a Llíria, es localitzen en els carrers Camí Caramello a Canyada Tello en direcció a la urbanització Clotxa del Cossi. “Els guals de límit de velocitat han quedat ressaltats d’una forma tan exagerada i excessiva en les seues dimensions que, entre altres molèsties, els vehicles arriben a tenir problemes per a circular per aquests trams convertint-se en tot un perill vial”, denuncien els representants socialistes d’esta localitat.

El PSPV edetà va demanar al consistori que “s’estudien altres fórmules que asseguren el respecte dels límits de velocitat en esta zona, assegurant al mateix temps la facilitat i seguretat del trànsit rodat”.

Els socialistes de Llíria lamenten que el Partit Popular votare en contra de la proposta presentada pel PSOE, “que simplement vetla per la seguretat de les ciutadanes i ciutadans de Llíria”. També critiques des del PSOE que la formació opositora MOVE tampoc donara suport a esta proposta i optara per l’abstenció.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà