La tercera ‘Concentració de Cotxes Antics i Clàssics’ atrau la presència d’un bon nombre de visitants


Cotxes clàssics de Llíria

galeria cotxes antics Galeria de cotxes clàssics de Llíria

Més de 120 vehicles varen participar, el passat diumenge 18 de setembre, a la ‘III Concentració de Cotxes Antics i Clàssics’ que s’ha celebrat a Llíria, dins de les festes patronals de Sant Miquel.

José Garcia

Este esdeveniment, organitzat pel Reial Automòbil Club Camp de Túria (RACCT) amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, ha congregat a vehicles procedents de tota la Comunitat Valenciana, Aragó, Catalunya i Múrcia.

El president del RACCT, Abdón Beneitez, ha explicat que a la nostra comarca “hi ha una gran afició als vehicles antics i clàssics” i ens ha explicat la diferència que hi ha entre uns i altres: “Els que tenen més de 25 anys són antics i els que tenen més de 40 anys es consideren clàssics”.

Els cotxes han desfilat pels principals carrers de Llíria i posteriorment han quedat exposats junt amb el pavelló Pla de l’Arc per a ser contemplats pels nombrosos visitants que han acudit a esta trobada.

L’alcalde Manuel Izquierdo, acompanyat per regidors de la Corporació, ha assistit a esta concentració, i ha entregat junt amb el president del Reial Automòbil Club Camp de Túria les distincions que s’han concedit als vehicles més originals.

A la concentració s’han vist cotxes que ja no solen circular pels nostres carrers, tot i que que no fa molt eres molt habituals (com el Seat 600, el Renault 4, el Simca 1300 o el Volkswagen Sedan, conegut popularment com ‘escarbat’) amb altres que varen causar sensació a tot el món, com el Citröen DS (el popular ‘tauró’) o un símbol dels anys 80, el Pontiac Firebird Trans Am, que encara molts recorden per la seua presencia a la seua presència a la sèrie de TV ‘El coche fantástico’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà