Sonia Cervera i Irene González inviten a disfrutar de les Falles “com una gran família”

crida 2020

La Crida anuncia l’inici oficial de les festes

Centenars de fallers i falleres de les sis comissions de Llíria s’han congregat hui a la plaça Major per a participar en l’acte de la Crida que servix per a iniciar les Falles 2020.

La vesprada festiva ha estat protagonitzada per les falleres majors de Llíria, Sonia Cervera i Irene González, que han estat acompanyades pe les seues respectives corts d’honor, l’alcalde Manolo Civera i la corporació municipal, i el president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

En un emotiu discurs, en el que també han intervingut les falleres de les seues corts, Sonia i Irene han recordat que les Falles “són la cultura que ens han transmés els nostres avantpassats i de la que ens sentim tan orgullosos els valencians, però també cal pensar en el futur amb unes festes més sostenibles que contribuïsquen a preservar el nostre planeta”.

Les màximes representants de la festa en la localitat edetana han invitat a totes les comissions i la ciutadania a disfrutar de les Falles 2020 com una gran família.

Manolo Civera, que els ha entregat la Clau de la Ciutat, ha reivindicat també “unes festes amb consciència ecològica, en les que els carrers siguen espais segurs i lliures per a les dones, i els casals llocs d’igualtat, diversitat i integració”.

De la mateixa manera, ha recordat que estes “seran les primeres en què Llíria i les Falles compartisquen un reconeixement universal de la Unesco, una ciutat i una festa que es projecten al món”.

La Ciutat de la Música ha finalitzat l’acte de la Crida amb l’actuació de l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” a Ca la Vila.

Els actes fallers continuaran al llarg dels pròxims dies amb el Tren Faller, la Nit d’Albaes Falleres, l’entrega de premis, l’ofrena o les celebracions del dia de Sant Josep, entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà