Els impagaments del Consell deixen sense calefacció a l’IES Camp de Túria, denuncia la ‘Coalició Compromís’

El Camp de Túria
Els representants de la ‘Coalició Coampromis’ han tornat a emetre un dur comunicat en contra del govern de la Generalitat Valenciana: esta vegada es critica que els impagaments del Consell fan que els xiquets que estudien a l’IES Camp de Túria estiguen passant fred, perquè no hi ha calefacció.

José García

“La nefasta gestió del PP al front de la Generalitat està fent que molts centres públics, com l’IES Camp de Túria de Llíria, tinguen greus dificultats per donar un ensenyament en condicions per no tindre diners ni per a cobrir les despeses bàsiques de funcionament”, ha criticat el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García.

García explica que els alumnes de l’IES Camp de Túria “estan patint els balafiaments i mala gestió econòmica de l’executiu de Alberto Fabra i del Partit Popular, ja que tenen que anar a l’escola amb jaquetes i bufandes per suportar les baixes temperatures d’estos dies hivernals, donat que la direcció del Centre no pot ni pagar als proveïdors del gasoil per a posar en marxa la calefacció de l’edifici”.

Considera el portaveu d’esta formació ecosocialista i valencianista que este fet “és una vergonya intolerable i inaceptable” i afig que l’administració autonòmica valenciana “està arruïnada per les males polítiques del PP, on s’han saquejat les arques públiques tot el que han volgut, i ara tenim que ser els ciutadans els que paguem les conseqüències en forma de retalls i restriccions”.

Des de la ‘Coalició Compromís’ es reclama a la Conselleria d’Educació que “s’adopten les mesures econòmiques que corresponguen per tal de pagar els endarreriments a tots els centres educatius, tan públics com concertats”.

“La situació de quebra financera que ha generat l’executiu popular durant els seus mandats està fent que pràcticament tots els centre docents (col·legis, instituts, conservatoris, etc.) estiguen patint restriccions que culminen en precarització de l’ensenyament. Un fet que unit a les retallades d’hores de jornada laboral en el professorat interí tindrà com a conseqüència un deteriorament sense precedents de la qualitat educativa”, ha assegurat Paco Garcia.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà