Llíria acullirà més de tres-cents alumnes en una trobada dedicada a la música del segle XX

Intercanvi Llíria - Múrcia el camp de túria

A partir d’ahir dilluns, Llíria es la seu d’una trobada dedicada a la música del segle XX en la que participaren més de tres-cents alumnes del centres educatius de la localitat edetana i Múrcia. Totes les activitats estan impulsades pels conservatoris de ambdues localitats.

Pau Tineo

El centre de la capital del Camp de Túria, que es la seu de la segona part del projecte educatiu anomenat ‘Cluster’, ofereix, del 6 al 9 de febrer, un total de 12 activitats docents obertes també al públic en general. Els assistents poden disfrutar de concerts, tallers, conferències i classes magistrals, que els acosten, entre altres formats, al jazz, l’electroacústica, el cine, la creativitat, la música japonesa, o a ensembles d’acordions o instruments de plectre.

Totes les activitats d’este intercanvi estan dedicades a la música del segle XX, que tradicionalment té menys repercussió dins de les programacions en l’ensenyança musical. Este projecte pretén ser una forma de reforçar i ampliar els coneixements i les experiències que els alumnes i professors dels dos conservatoris tenen sobre les estètiques musicals més recents.

Entre el 23 i 26 del passat mes gener, es va celebrar una trobada a Múrcia, desenvolupant-se amb gran èxit les activitats programades. Una delegació del Conservatori de Llíria, conformada per prop de 80 persones, entre alumnes i professors, es va desplaçar fins allí per a assistir a les jornades.

El projecte Cluster està emmarcat dins de les subvencions del programa ARCE del Ministeri d’Educació, i compta amb la participació de l’Ajuntament de Llíria i la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de la Regió de Múrcia. Estes ajudes del Ministeri perseguixen afavorir la mobilitat dels centres per a contribuir a l’adquisició i millora de les seues capacitats.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà