Proposen millorar la xarxa eléctrica i l’eficiència energética del barri de les Casetes Noves

El Camp de Túria
Des de la ‘Coalició Compromís’ s’ha fet una proposta dirigida a millorar la xarxa eléctrica al barri de les Casetes Noves, a una zona on asseguren des d’esta formació opositora que hi han “fanals desfasats i un consum energètic massa alt i poc eficient”.

José García

Admeten des de la ‘Coalició Compromís’ que, en els darrers 10 anys, el consistori edetà ha anat millorant la xarxa eléctrica als diferents barris de la localitat “amb millores en el cablejat, transformadors, fanals de llum i sistemes que comporten un estalvi en el consum energètic”.

No obstant això, s’apunta des d’esta formació que eixes millores no han arribat “al barri de Les Casetes Noves, que compren els carrers de Germans Rios Segui, Doctor Fleming, Compositor Asensi i Passatge Maria Jané”.

Segons el portaveu d’este partit polític, Paco García, “els veïns d’estos carres han manifestat que mentre l’avinguda dels Furs (vial perpendicular a Casetes Noves) està sobredimensionada en fanals i pateix una contaminació lumínica, estes vies urbanes de Les Casetes noves estan pràcticament a obscures, essent necessària una actuació municipal que rectifique este deficiències”.

Per això, des de la ‘Coalició Compromís’ es proposa a la Comissió d’Obres que, “al llarg de l’exercici pressupostari de 2012 i través de la Brigada d’Obres i Serveis Municipals, es procedisca a la renovació dels fanals del barri llirià de les Casetes Noves”.

Igualment, des del grup municipal d’esquerres es proposa que en esta actuació “es procedisca a la renovació del cablejat del barri i la  implantació de lluminàries que compten amb els nous sistemes d’estalvi energètic i que milloren l’eficiència lumínica”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà