Llíria repassa més de 100 quilòmetres de pistes rurals amb 35 tones de material asfàltic

caminos

La Brigada de Camins continuarà amb la labor de segat de marges i cunetes

L’Àrea de Mobilitat Sostenible i Camins de l’Ajuntament de Llíria ha dut a terme un repàs general de les principals vies de comunicació rurals , que ha afectat a més de 100 quilòmetres de pistes i per al qual s’han usat quasi 35 tones de material asfàltic.

Els treballs han consistit en la reparació amb paviment i piconament mecànic de la multitud de clots i afonaments que s’han produït els dos últims anys a les vies asfaltades situades a les zones rurals del municipi. Pistes com la Primera i la Segona, el camí dels Frares, el del Pla de les Avenes, el del Cabeço Roig, el de la Iessa, el Camí Vell de Xelva i el de les Mallades ha sigut objecte de l’actuació.

L’objectiu, apunta el regidor de Mobilitat, Paco García, “és mantindre en bon estat de conservació les vies públiques que donen servei als camps de cultiu i urbanitzacions de Llíria, per les quals discorren multitud de vehicles tant de transport de mercaderies com particulars i especials per als treballs agrícoles, deixant preparada la xarxa viària per a les pròximes campanyes agrícoles”.

Estos treballs es completaran amb dues noves ajudes que el municipi ha sol·licitat a la Conselleria d’Agricultura i a la Diputació de València per a repavimentar alguna d’estes pistes rurals i continuar ampliant la xarxa viària asfaltada en zones de gran producció agrícola.

La Brigada de Camins continuarà este mes amb la labor de segat de marges i cunetes de camins i pistes rurals, que amb el confinament i els episodis intensos de pluges d’esta primavera, s’han tornat a omplir de brossa i males herbes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà