Reclamen solucions per acabar amb els vessaments incontrolats d’aigües fecals a la depurdora de Vall de Llíria

El Camp de Túria
Des de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria es fan ressó de les queixes d’alguns veíns de la zona de Vall de Llíria, on s’estan produint situacions d’insalubritat i contaminació ambiental sense que el consistori tracte d’evitar-ho.

José García

Asseguren des d’esta formació política opositora que les queixes dels veïns es produeixen perquè la depuradora que hi ha a aquella zona està en mal estat i tota plena d’aigües fecals, fet que genera una situació d’evident insalubritat.

“Des de fa temps, la gestió i manteniment de la depuradora de Vall de Llíria és responsabilitat directa de l’ajuntament de Llíria; per això reclamem que es solucionaren els problemes d’estanquitat que pateix esta infraestructura, la qual provoca que molt dels seu fluids s’escapen i es vessen al camí i cuneta que hi ha en el llindar de la urbanització”, explica el portaveu de la ‘Coalició Compromís’, Paco Garcia.

Segons Garcia “este problema es un fet conegut i, des de fa quasi una any, s’està estudiant la possibilitat de fer una estació de bombeig; no obstant això, encara no s’han pres cap decisió al respecte ni les mesures correctores mentre les obres es porten endavant. Per això reclamen solucions ja, per evitar que es continuen fent vessaments il·legals que segueixen contaminant i omplint d’olors els voltants d’este nucli residencial de Llíria”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà