Banner papereria Ruiz

Llíria prepara noves mesures davant l’inici del curs escolar

colegio lliria camp de turia

L’objetiu es garantir la seguretat en els accessos als centres

Les àrees de Mobilitat Sostenible, Educació i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Llíria estan desenvolupant noves mesures per a garantir la seguretat de l’alumnat en els accessos als centres educatives davant l’imminent inici del curs escolar.

La primera de les mesures comprendrà una campanya de sensibilització per a reduir l’ús de vehicles particulars en els entorns dels centres escolars, modificant el sentit del trànsit de determinats carrers i limitant l’accés en l’horari d’entrada i eixida a les portes dels col·legis i instituts.

Així, ja s’han iniciat les accions que afecten a l’entorn de l’IES Laurona, on s’ha modificat el sentit del trànsit al carrer Músic Miguel Falomir i s’ha eliminat el doble sentit al carrer 8 de Març, junt centre Multiusos.

Igualment, el Consell Escolar Municipal ha adoptat altres mesures, com ara el tall de carrers en horari d’accés de l’alumnat en els centres CEIP Sant Miquel i IES Camp de Túria.

Tal com ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, aquestes actuacions donen resposta a les inquietuds que les comunitats educatives van traslladar al consistori, i podran ser extensibles a altres centres de la localitat, de les quals s’anirà donant compte als pares i mares.

Des de la regidoria de Mobilitat Sostenible s’aconsella no utilitzar els vehicles particulars per a accedir a les zones escolars i que l’accés de l’alumnat es realitze escalonadament per les entrades habilitades dels centres.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.