Llíria prepara noves mesures davant l’inici del curs escolar

colegio lliria camp de turia

L’objetiu es garantir la seguretat en els accessos als centres

Les àrees de Mobilitat Sostenible, Educació i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Llíria estan desenvolupant noves mesures per a garantir la seguretat de l’alumnat en els accessos als centres educatives davant l’imminent inici del curs escolar.

La primera de les mesures comprendrà una campanya de sensibilització per a reduir l’ús de vehicles particulars en els entorns dels centres escolars, modificant el sentit del trànsit de determinats carrers i limitant l’accés en l’horari d’entrada i eixida a les portes dels col·legis i instituts.

Així, ja s’han iniciat les accions que afecten a l’entorn de l’IES Laurona, on s’ha modificat el sentit del trànsit al carrer Músic Miguel Falomir i s’ha eliminat el doble sentit al carrer 8 de Març, junt centre Multiusos.

Igualment, el Consell Escolar Municipal ha adoptat altres mesures, com ara el tall de carrers en horari d’accés de l’alumnat en els centres CEIP Sant Miquel i IES Camp de Túria.

Tal com ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, aquestes actuacions donen resposta a les inquietuds que les comunitats educatives van traslladar al consistori, i podran ser extensibles a altres centres de la localitat, de les quals s’anirà donant compte als pares i mares.

Des de la regidoria de Mobilitat Sostenible s’aconsella no utilitzar els vehicles particulars per a accedir a les zones escolars i que l’accés de l’alumnat es realitze escalonadament per les entrades habilitades dels centres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà