La Gerència Regional del Cadastre a València no sap ón està l’Ajuntament de Llíria, segons denuncia la ‘Coalició Compromís’

Des de la ‘Coalició compromís’ de Llíria es denuncia la “deixadesa” de la Gerència Regional del Cadastre de València, “que desconeix la ubicació geogràfica exacta de l’Ajuntament de Llíria” i, per això, “no pot comunicar-li  una irregularitat cadastral relacionada amb la ciutat edetana”.

José García

El portaveu d’esta formació política opositora, Paco Garcia, qualifica com “lamentable” esta situació: “La Gerència Regional del Cadastre de València, depenent del Ministeri d’Economia i Hisenda, ha hagut de recórrer a un edicte públic per informar l’administració local sobre les darreres incidències cadastrals perquè no coneix l’ubicació exacta del consistori edetà”.

“La delegació valenciana del cadastre reconeix que ha intentat notificar per dos voltes les persones o entitats interessades, sense que ho haja aconseguit”, afig Garcia. “La seua incapacitat de localitzar l’Ajuntament de LLíria és una nova mostra de la deixadesa i inutilitat del PP per fer el seu treball amb eficacia”.

Des de la ‘Coalició Compromís’ es critica esta situación: “si els responsables que signen una resolució d’este calat no són capaços de localitzar una entitat pública i notòria com és un Ajuntament, no cal pensar que pot ocórrer amb la resta de notificacions; amb fets com estos es minva de credibilitat l’administració i es necessari corregir estos fets”.

El grup de Compromís insta al Gerent Regional del Cadastre “a ser més diligent i mirar tot allò que notifica, ja que és incomprensible que no es puga dur un comunicat a l’Ajuntament de Llíria, quan la finestra de registre està oberta des de les 8:00 del matí fins les 20:00 hores de la vesprada, i també dissabtes al matí”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà