La diputada autonòmica Mireia Mollà participa en un acte de ‘Coalició Compromís’ a Llíria

Entrevista amb Mireia Mollà a Llíria, el Camp de Túria InfoTúria entrevista a Mireia Mollà

Mireia Mollà, diputada de ‘Coalició Compromís’ i portaveu parlamentària d’eixa formació a la Comissió d’Economia, va participar ahir en un acte del seu partit que es va celebrar a la Casa de la Joventut de Llíria.

José García

Mollà està participant en actes que s’estan celebrant als diferents pobles de la Comunitat Valenciana, a fi de donar a conéixer la postura de la seua formació davant les decisions que s’estan prenent des del govern autonòmic, dirigit pel PP.

“El Consell ha impulsat una campanya divulgativa, anomenada ‘Responem’, que pretén donar a conéixer allò que denominen ‘La verdad de los ajustes’. Nosaltres creiem que eixa campanya hauria de tindre per nom ‘Las mentiras de los recortes’, perquè s’està manipulant a la gent amb mentides”, va manifestar Mollà.

La representant de ‘Coalició Compromís’ va centrar el seu discurs a parlar de dos assumptes: la situació en què considera que es troba la nostra autonomia, i l’estat en què estan les grans entitats financeres valencianes.

“Amb l’inici de la crisi, tant PSOE com PP han aplicat polítiques de dretes. En l’àmbit estatal, el PP ha comés un frau democràtic: anunciava receptes infalibles per eixir de la crisi i crear ocupació, i ara ja s’admet que no es crearan llocs de treball fins el 2014, amb més de la meitat de la legislatura exhaurida”, va manifestar Mollà.

“A l’Estat espanyol, el PP no para de repetir que han rebut una herència molt roïna, però eixa excusa no els val ací, on porten 17 anys governant. A més, han convertit la paraula ‘austeritat’ en un referent: ara tot deu ser auster, però si diuen això s’admet que, fins ara, no s’ha sigut gens auster… és a dir, que s’admet que s’ha estat malbaratant els diners”, va afegir la representant de ‘Coalició Compromís’.

“Disminueixen les ajudes als estudiants i s’apugen les taxes universitàries, però ningú del PP vol reduir l’aportació pública a l’exèrcit o l’Església. I mentre, les administracions públiques valencianes no paguen a proveïdors: el 25% de tot allò que s’ha demanat ara a l’Estat, per poder pagar factures pendents, s’ha generat a la nostra autonomia”, va recordar Mollà.

“La situació de la banca a Espanya és lamentable, i els casos de la ‘CAM’ i ‘Bancaixa’ són paradigmàtics. L’administració pública, del PP, pretén rescatar eixes entitats financeres, que es troben en una dolenta situació per haver invertit en el mercat immobiliari i en actius tòxics; però ningú parla d’ajudar les persones que no poden pagar els rebuts de la hipoteca. Nosaltres, a ‘Coalició Compromís’, ens preocupem per les persones; ells, per ajudar els poderosos”, va concloure Mireia Mollà.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà