Arranca el curs en el Conservatori de Llíria amb les instal·lacions adaptades al covid

Conservatorio

Les mesures de seguretat seran similars a les dels centres educatius

El regidor d’Ensenyaments de Llíria, Paco García, ha visitat, al costat de l’equip directiu del Conservatori Professional de Música, les instal·lacions del centre i va estar present en l’inici del curs acadèmic, per a valorar i posar a la seua disposició tots els recursos necessaris per al compliment de les actuals mesures sanitàries.

García ha assenyalat que “este estiu s’ha treballat intensament en la remodelació i adaptació de diverses aules, així com s’ha fet un manteniment d’integral amb la seua insonorització, repintat d’espais i senyalització covid-19 d’entrades i eixides, dotant a més al centre amb pantalles protectores i dispensadors de gel hidroalcohòlic”.

Les mesures de seguretat amb les quals funcionarà el Conservatori seran similars a les que s’estan adoptant en els centres educatius d’ensenyament reglat, com a col·legis o instituts. Així, es mantindrà la distància de seguretat i serà obligatori l’ús de mascareta. També s’han establit protocols d’entrada i eixida, amb presa de temperatura; ventilació de les aules i neteja continuada durant les hores lectives; s’han col·locat mampares per a instruments i professorat; i s’habilitaran nous espais perquè les classes grupals permeten més separació.

conservatorio de lliria

Per part seua, el professorat ha preparat un pla de contingència i una programació per a l’alumnat que garantirà la major presencialitat possible, sempre mantenint les premisses de seguretat i protecció sanitàries. De la mateixa manera, tot el personal s’ha format en noves tecnologies per a la utilització de plataformes online per a poder impartir les classes a distància i que no es perda cap hora lectiva.

L’edil d’Ensenyaments Artístics ha agraït “el treball i la preparació que ha dut a terme l’equip directiu al costat del professorat i personal no docent del Conservatori, que s’han bolcat durant tot l’estiu fent els preparatius necessaris perquè este inici de curs 2020-21 es poguera realitzar amb la major normalitat possible que comporta este moment de pandèmia”. Igualment “volem traslladar este agraïment a l’alumnat i les seues famílies, per la seua paciència, comprensió i col·laboració per a adoptar totes estes mesures”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà