‘Coalició Compromís’ acusa el Consell de paralitzar les contractacions estiuenques del programa Emcorp

Des de la ‘Coalició Compromís’ s’ha emès un comunicat en què es critica al gover autonòmic, al que consideren responsable d’un endarreriment en la convocatoria de les ajudes a la contractació del programa Emcorp.

José García

El programa EMCORP te com a objectiu promoure la generació d’ocupació d’interès general i social per mitjà de la concessió d’ajudes i subvencions a les entitats locals per a la contractació de treballadors desocupats de la respectiva població, adreçades principalment a l’execució d’obres i/o serveis d’interés general i social.

Segons el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García, “la situació econòmica de la Generalitat Valenciana, sense un cèntim al calaix, ha motivat que enguany, amb els retalls que ha fet el PP valencià, encara no s’haja fet la convocatòria corresponent dels programes Emcorp ni s’han abonat al consistoris valencians les ajudes sol·licitades a l’any 2011”.

Recorda García que “les prop de 20 persones que Llíria que cada any venien prestant els seus serveis en les Brigades Municipals, com a oficial d’obra, peons u oficials d’electricitat, tindran que continuar engreixant les llistes de l’atur, ja que el PP és incapaç de dur endavant polítiques actives de creació d’ocupació, ni directes ni indirectes”.

Esta situació s’ha vist segurament agreujada pel Decret que va emetre el Consell Valencià el darrer 27 d’abril, on suspenia un 30% totes les partides de despesa públic en totes les conselleries i es suma a la decisió del Govern de Rajoy de retallar els serveis del Servef amb l’acomiadament d’ací a final d’any de 360 persones.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà