Reclamen més diligència en la recollida de les restes de poda a totes les urbanitzacions edetanes

Des de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria s’alerta d’un deficient servei de recollida de ramatge a les últimes setmanes, en la zona residencia de la Vall de Llíria.

El Camp de TúriaJosé García

Segons apunta el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García, “el servei de recollida de poda i ramatge municipal fa setmanes que no passa a replegar les deixalles que s’amunteguen a algunes urbanitzacions de Llíria i sembla trovar-se paralitzat”.

Així, segons Garcia, “tant el ramatge de les palmeres com les borses de restes de poda provinents de les parcel·les de la zona residencial La Vall de Llíria van augmentat, dia a dia, sense que ningú s’encarregue de replegar-les”.

Reclamen des d’esta formació ecosocialista que este servei de replegada de residus verds “deu ser més diligent, especialmente a l’època estival, ja que el volum d’este tipus de restes és major i sembla evident pensar que també la freqüència de replegada ha de ser superior a la que es dona durant la resta de l’any”.

El portaveu d’esta formació política opositora recorda que una altra tasca que la ‘Coalició Compromís’ ve reclamant “des de fa més d’un any”, és la neteja periòdica dels voltants dels contenidors del fem, “on es va acumulant restes de residus sòlids, fet que provoca un focus d’atracció de rates i també de mals olors”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà