Llíria convida a tota València a disfrutar de les Festes de Sant Miquel

Presentació llibres festes 2012 Llíria. El Camp de Túria

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha presentat este matí en València capital, el llibre de la Fira i Festes de Sant Miquel 2012, convidant a tots els veïns de la ciutat a disfrutar de les multiples activitats programades fins al 30 de setembre.

Pau Tineo

El primer edil ha donat a conéixer el programa dels actes de les celebracions patronals de la capital del Camp de Túria que es desenvoluparan del 19 al 30 de setembre. Manuel Izquierdo ha manifestat que les portes de Llíria “estan obertes a tot aquell que vullga vindre a visitar-nos i participar dels nostres costums culturals”, i ha aprofitat per a “invitar tots els veïns de la província de València a disfrutar d’estes jornades festives”.

L’alcalde hi ha assenyalat que estes festes “aposten les nostres tradicions, amb una important participació de les entitats i associacions locals. I d’estos actes m’agradaria destacar el Concert de les Bandes que cada any ens oferixen les prestigioses societats musicals, la Banda Primitiva i la Unió Musical. És una oportunitat única per a escoltar bona música a través de dos de les bandes més importants de tota la Comunitat”.

A més de la gran varietat dels espectacles, actes culturals i religiosos programats, Izquierdo ha volgut destacar la fira comercial i gastronòmica “A mos redó. Productes de Llíria” i la Setmana Taurina que se celebrarà del 4 al 13 d’octubre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà