L’Ajuntament de Llíria pren mesures davant la gota freda

Les la regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Llíria  ha atès diverses propostes de ‘Coalició Compromís’ encaminades a detectar els punts conflictius en cas de pluja torrencial i poder actuar sobre els mateixos, al temps que reclamar a la Confederació que intervinga sobre les conques de la seua titularitat.

Pau Tineo

El Grup Municipal de Compromís va proposar en la Comissió d’Obres municipal que l’ajuntament prenguera mesures preventives davant l’anunci fet des de la Generalitat de previsió de “gota freda” estos mesos de setembre i octubre. Concretament el portaveu de Compromís en la localitat, Paco García Latorre, va demanar que, per part dels serveis municipals s’establira un pla de treball per tal de netejar i deixar en perfecte estat les canalitzacions que es fan servir per contenir les avingudes d’aigua dels cim muntanyosos de Sant Miquel i Santa Bàrbara.

Igualment, Garcia va proposar que es fera una inspecció de totes les rambles, barrancs i conques públiques susceptibles de patir avingudes d’aigua que són competència de la Confederació hidrogràfica del Xùquer, amb l’objectiu d’establir actuacions o neteges puntuals en aquelles zones conflictives que puguen causar danys a vials, propietats o bens.

Junt als informes tècnics també s’ha previst que per part de les brigades municipals es farà una neteja de tots els trams de sequiol que envolta el casc urbà i que es troben ple de brutícia, fem i enderrocs, per tal de deixar-lo en perfectes condicions i preparat per a les eventuals pluges de la tardor.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà