Proposen que es declare el 2013 com ‘Any Vicent Andrés Estellés’

Camp de Túria
Des de la formació política Coalició Compromís de Llíria es proposa que el cap i casal del Camp de Túria declare el 2013 com ‘Any Vicent Andrés Estellés’, “a qui molts entesos qualifiquen com el millor poeta valencià des d’Ausiàs March”.

José García

Quan es compleixen 20 anys de la mort  de Vicent Andrés Estellés, des de la Coalició Compromís de Llíria es considera justificat que se li tribute un homenatge a la figura del poeta i periodista nascut a Burjassot, a qui l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) dedicarà l’any 2013.

Per això, la regidora de Coalició Compromís Vallivana Murgui considera que l’Ajuntament de Llíria “ha de ser sensible a qualsevol manifestació cultural que recolze els trets culturals del poble valencià i per tant sumar-se a aquesta celebració, declarant el  2013 ‘Any Vicent Andrés Estellés’ i reclamant a l’AVL l’arribada a Llíria de l’exposició itinerant sobre la figura d’Estellés”.

Murgui creu adequat posar en marxa esta iniciativa de forma conjunta, amb personal de les diferents regidoris de l’Ajuntament coordinant-se amb la comunitat educativa i cívica del la localitat i els representants de l’AVL.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà