Inma Riera, portaveu de l’executiva edetana de la Coalició Compromís

El passat cap de semana es va constituir l’Assemblea Comarcal de la Coalició Compromís a Llíria. Serà Inma riera, regidora a l’Ajuntament edetà la portaveu de l’executiva local d’esta formació ecosocialista i valencianista.

José García

Inma Riera és la nova portaveu edetana de Coalició Compromís i liderarà un projecte “que treballarà per donar respostes concretes als problemes de la ciutadania i també per cooperar amb l’entramat social en l’articulació d’una Plataforma Cívica que plantege solucions a l’extrema gravetat socioeconòmica i laboral en la qual es troba la capital del Camp de Túria”.

L’executiva local estarà formada per 11 persones: 10 triades per l’assemblea local més 1 persona triada entre les joventuts de l’organització. Vicent Murgui serà el responsable d’organització, Empar Vidagany de finances, Rafa Cotanda portarà comunicació i Paco García s’encarregarà dels temes institucionals. També seran vocals en l’executiva Vallivana Murgui, Vicent Lis, Empar Llàcer, Ana Feltrer i Inma Rodilla.

La nova portaveu de la Coalició Compromís al Llíria ha assenyalat que la vocació “és liderar el canvi polític que necessita Llíria i fer-ho amb la complicitat del teixit ciutadà, que posa cara i ulls a una majoria social a favor d’un canvi progressista, que busca un model de futur per a la ciutat, on la prioritat siguen les persones i la recuperació del teixit productiu que genere confiança i llocs de treball”.

Riera ha assegurat que aposta per “la participació ciutadana i la rebel•lió democrática” com a instruments per situar com a prioritats “el be comú, la defensa de la igualtat i la solidaritat entre les persones”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà