Coalició Compromís reclama que es complisca el Pla de Trànsit, com s’aprovà en octubre de 2011

El Camp de Túria
Des de Coalició Compromís s’insta a l’equip de govern a cumplir un acord adoptat el passat 18 d’octubre de 2011, de forma unànime, per establir la circulació en una sola dirección en els carrers on es poguera adoptar eixa mesura.

José García

Segons recorda Inma Riera, regidora de Coalició Compromís a Llíria, “en la proposta que varem presentar el 18 d’octubre de 2011 s’apostava per encarregar-li als tècnics municipals un estudi que, en un màxim de tres mesos, establira els carrers de doble sentit que podien pasar a ser d’una sola direcció, per tal de reduir els problemas circulatoris i afavorir un trànsit més ràpid”.

Però, comenta Riera, “han trasncorregut 20 messos i encara estem esperant que es done compliment a eixe acord. A aquella iniciativa s’apuntalava que, una vegada establerta la priorització per part dels serveis tècnics, l’Ajuntament de Llíria es comprometia a realitzar els canvis més prioritaris en un període màxim d’un any”.

Per a Riera, eI Govern del PP a Llíria “no ha fet els deures”, i després d’un any i vuit mesos “a Llíria seguim esperant una resposta, amb la redacció d’un Pla de Trànsit que puga servir per determinar els carrers de la localitat que poden ser reordenats i deixar-se en un únic sentit”.

Des de la Coalició Compromís esta mesura és “important per a la ciutadania”, ja que serviria per “pacificar el trànsit en la localitat, millora la seguretat i reduir el soroll”, i també ajudaria les zones comercials “perquè es podria estructurar millor els llocs d’aparcament i ampliar voreres”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà