Llíria presenta el festival de música antiga i el Mundial d’Handbol Femení en Fitur

fitur 2021
P

Promocionarà ‘Simfonia de Cultures’

Turisme Llíria ha iniciat hui la seua participació en Fitur amb la promoció de les principals fortaleses turístiques del municipi, que com a Ciutat Creativa UNESCO ofereix una ferma oferta cultural.

Un dels grans atractius que es donarà a conéixer demà en l’espai de València Turisme és la tercera edició del Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga ‘eMe: EarlyMusic of Edeta’, . que conjuga la música i el patrimoni, amb actuacions de música antiga en directe, en els principals monuments històrics de la localitat.

També es promocionarà el Mundial d’Handbol Femení que se celebrarà a Espanya el mes vinent de desembre em diverses localitats de la Comunitat Valenciana i Catalunya.

Turisme Llíria presentarà un xicotet avanç del concert en línia preparat per al Sanliurfa Spring Music Festival, organitzat per esta ciutat turca i que estava previst que s’haguera celebrat estos dies però que ha sigut posposat per la situació sanitària del país. D’esta manera, Llíria ha obert esta via de col·laboració amb Sanliurfa per a la promoció dels seus recursos musicals i patrimonials, i que es difondrà íntegrament quan siga possible la realització de l’esdeveniment.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha recalcat hui a Madrid, que el turisme cultural “és un eix econòmic i social vital per a la sostenibilitat de la nostra ciutat”. Per això, “des de la nostra identitat pròpia, hem de créixer també en un marc de cooperació amb altres ciutats, o igualment amb municipis de la nostra zona en els quals la Mancomunitat del Camp de Túria pot exercir un paper aglutinador de l’oferta turística de la comarca”.

L’Ajuntament de Llíria, a més, promocionarà en Fitur el programa de ‘Simfonia de Cultures’, que permetre córrer el municipi en diferents contextos històrics a través de tres rutes: l’Edeta Romana, la Lyria Medieval i la Llíria del Renaixement i Barroc.

La informació turística del municipi està disponible la nova web de Turisme Llíria (https://visitlliria.com/).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà