Llíria presenta el llibre dels relats premiats en el concurs ‘Pascual Enguídanos’

biblioteca lliria

L’obra recull les cinc primeres edicions

L’Ajuntament de Llíria ha presentat el llibre ‘Certamen literari Pascual Enguídanos George H. White. Relats premiats 2015-2019’, que recull les creacions guanyadores en les cinc primeres edicions d’este concurs de relats curts en castellà i valencià que organitza anualment la Xarxa Municipal de Biblioteques Públiques.

L’acte, que es va celebrar a la Biblioteca l’Almodí, va comptar amb alguns dels guardonats, l’historiador Paco Rozalén, que va recalcar la rellevància que té en el món de la literatura la figura de l’escriptor local Pascual Enguídanos, precursor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya.

L’edil de la Xarxa de Biblioteques i Arxius, Paco García, ha destacat que “la qualitat de tots els treballs guardonats en estes cinc primeres edicions ha permés crear una obra de gran nivell per a continuar projectant el nom del nostre il·lustre escriptor, al mateix temps que donem difusió a la creativitat artística dels autor sdels relats”.

“Des de l’àrea, a més, tenim la intenció de continuar editant esta publicació, cada cinc anys, que puga recollir les obres premiades de cada edició”, ha afegit García.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà