L’oposició política a Llíria reclama més facilitats per poder fer apareixer les seues publicacions a la web municipal

El Camp de Túria
Les quatre formacions polítiques que es troven actualmente a l’oposició a Llíria (PSPV-PSOE, Coalició Compromís, MOVE i EUPV) han reclamat a l’equip de govern local, del PP, que se’ls facilite la seua presencia a la web del municipi, per poder fer arribar a la ciutadania el seu treball de fiscalització i control respecte als actuals dirigents locals.

José García

Sostenen des de l’oposició que els recents canvis efectuats a la página web de l’Ajuntament de Llíria ha suposat la desaparició de l’espai que empraven les formacions polítiques que no están a l’equip de govern per donar a conèixer les seues propostes.

“Fins ara tenien un lloc poc accesible, on es podien trobar les nostres propostes i ens feien ressó de les denúncies que ens feien arribar els propis ciutadans. Ara, ni tan sols tenim eixe espai, que ha desaparegut per complet”, critiquen els portaveus de l’oposició política edetana.

Eixes mateixes fonts denúncien que els dirigets locals han convertit la web municipal com “una ferramenta partidista, sense transparencia, quan hauria de ser un espai per totes les formacions polítiques, amb totes les garanties de participación i sense cap tipus de discriminació”.

Davant esta situació, el quatre grups de l’oposició han proposat que, en l’apartat de ‘Notícies’ de la web municipal “es publiquen en igualtat de condicions, els comunicats, notes de premsa, articles opinió, etc. que realitzen els regidors de la corporació municipal, sense que hi haja cap tipus de discriminació”.

“Amb esta mesura, pretenem eliminar l’ús clarament partidista que ha vingut fent durant anys el PP d’este espai comunicatiu, el qual ha de servir per a que la ciutadania s’assabente de primera ma, sense entrebancs i amb plenes garanties de pluralitat i transparència, les tasques que els seus representants locals desenvolupen a l’ajuntament de Llíria”, conclouen les formacions polítiques opositores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà