Proclamades les falleres majors de Llíria per al 2014

Cort d'honor amb la fallera major Elena Murgui
El passat dissabte 26 d’octubre, Elena Murgui i Paula Ortiz , de la comissió Avinguda dels furs i voltants, van estar proclamades fallera major i fallera major infantil de Llíria, respectivament, per al 2014. Un acte celebrat a Ca la Vila i que va comptar amb la presència de gran part del mon faller i del primer edil de la localitat edetana, Manuel Izquierdo. 

I.G.

La cerimònia també va servir per nomenar, per una banda, la cort d’honor de la fallera major que estarà formada per Mª Pilar Sancho, Judith Harrow, Encarna Vanaclocha i Patricia Bonillo. I per l’altra, la cort infantil, que estarà integrada per Paula Romero, Leticia Blanca, Amaya Peris i Consol Cano.

L’alcalde de la capital del Camp de Túria, Manuel Izquierdo, va felicitar a les màximes representants de les falles per al 2014 i va incidir en la importància de la festa fallera “per tant com aporta a la ciutat”.

A més, Izquierdo va manifestar la seua “gratitud, admiració i reconeixement” a Susi Sabater i Lorena Sánchez pel seu mandat com a falleres majors de 2013 i va convidar tothom a la gala d’exaltació de les noves falleres majors de Llíria, que tindrà lloc el proper 9 de novembre al teatre de la Unió Musical.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà