Coalició Compromís per Llíria inicia una campanya per promoure els negocis de la localitat

Compromís enceta una capmpanya per promoure el comerç local en Llíria

La Coalició Compromís per Llíria ha començat la campanya per fomentar el comerç al poble, que aquest any porta per nom ‘Rescatem el comerç local’, dirigida als botiguers, locals de restauració i els professionals de la localitat.

Jesús Pérez

Amb aquesta iniciativa, des de la formació política opositora es pretén conscienciar la població lliriana que l’ús dels establiments i botigues de la població es participa en la creació i assentament de llocs de treball. A més, segons explica el seu portaveu, Paco Garcia, s’interpel·la a la proximitat al tractament amb els clients com punt a favor dels comerços davant les grans superfícies.

Per Garcia, “l’èxit d’una compra radica en comerços on el tracte és individualitzat i cordial, on es coneixen els gustos i necessitats dels clients i no la venda com a objectiu final”.

El portaveu de la formació ecosocialista convida als veïns a donar suport a la xarxa del comerç local en les campanyes de Nadal i Reis, però també fer-ho extensible durant tot l’any, “per tal de revitalitzar l’economia popular i reforçar l’oferta de productes que es poden trobar als establiments i botigues de la localitat”.

Garcia considera que Llíria “té la capacitat de convertir-se en una gran capital comercial i un gran centre de comerç amb l’ajuda de consumidors, botiguers i professionals de la població, així com dels pobles de les rodalies”.   

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà