Fira del Dolç Artesà de Casinos

El Cementeri de Llíria estableix un horari especial per Tots els Sants

cementerio lliria

Fins al pròxim 1 de novembre

L’Ajuntament de Llíria, amb motiu de la festivitat de Tots els Sants, ha habilitat un horari especial d’obertura des de hui, 25 d’octubre, i fins al pròxim 1 de novembre, al cementeri municipal. El recinte estarà obert tots els dies de 9 a 18 hores de manera ininterrompuda.

En esta ocasió no existirà un aforament màxim de persones dins del cementeri, com l’any passat, però sí que serà obligatori l’ús de la mascareta i, sempre que siga possible, es procurarà mantindre la distància interpersonal de seguretat. A més, se situaran dispensadors de gel hidroalcohòlic tant a l’entrada com a l’eixida del recinte.

D’altra banda, el transport públic municipal també oferirà, durant esta setmana, horaris especials per a arribar al cementeri. Del 25 al 29 d’octubre, realitzarà serveis amb la Línia 1 des de les 9.18 fins a les 18 hores, que serà l’última eixida del recinte.

El 30 i 31 d’octubre, l’horari de l’autobús municipal serà de 9 a 12 hores. I per al dia de la festivitat de Tots els Sants, l’1 de novembre, oferirà el servei d’horari complet entre les 9.18 i les 18 hores.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.