S’amplia el termini per a arreplegar els ‘vals-descompte’ que premiem els veïns que més han reciclat

El Camp de Túria
El Consorci València Interior (CVI), ent supracomarcal que s’encarrega de coordinar les feines de tractament de residus, ha anunciat una ampliació en el termini de tems que tenen els veïns de Llíria per replegar els ‘vals-descompte’ que s’ofereixen a aquelles persones que més han reciclat en la fi de l’any 2013.

José García

Eixos ‘vals-descompte’ formen part de la campanya ‘Mi cuenta ambiental’, amb la qual el CVI oferia targetes que s’empraven per acumular punts. Eixos punts, que més tard s’han canviat per diners, es modificaven en funció del materials que es dipositaven a l’ecoparc del poble.

Els vals’ (que van de 5 a 50 euros) poden emprar-se en fer compres als comerços edetans que s’han adherit a esta campanya. El termini de temps per emprar eixos vals finalitza el pròxim 31 de gener. Els interessats en replegar els vals poden fer-ho, acudint a en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’horari d’atenció de la qual és de 8:00 a 19:00 hores (de dilluns a divendres) i de 10:00 a 13:00 hores (els dissabtes).

La regidora de Medi Ambient al consistori edetà, Remedios Mazzolari, ha indicat que gràcies a estos vals “s’afavorix el reciclatge, es defensa el Medi Ambient i s’ajuda a l’economia local, fomentant les compres en el municipi. Amb esta campanya el veïns poden recuperar fins a un 50% del que paguen per la taxa de reciclatge, fet que suposa un estalvi important”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà