El Taller ‘Laurona VI’ opta al premi al Millor Projecte Europeu

Alumnes del Taller 'Laurona VI' presenten un projecte

Amb el títol L’Escola Taller ‘Laurona VI’, un centre de formació i ocupació innovador a Llíria, l’Ajuntament  de la capital edetana ha presentat aquest Taller al concurs de ‘Millors Projectes Europeus de la Comunitat Valenciana’, dins de la modalitat de formació i ocupació.


I.G.

Cal ressaltar que aquest centre es pioner a la Comunitat Valenciana en l’aplicació de noves tècniques per a millorar l’aprenentatge del alumnes, com ara la metodologia reAct (re-activating, teachers and learners), que té entre els principis metodològics la confiança, l’autonomia, la col·laboració o la creativitat tant del professorat com dels alumnes per tal de facilitar l’assimilació de conceptes.

De fet, El regidor de Formació i Ocupació, Roberto Enguídanos, ha explicat que la citada metodologia ha estat clau, ja que “ens ha permés participar en un programa europeu d’aprenentatge molt innovador, que podrà ser exportat a altres centres”.

En la memòria descriptiva del projecte, que ara s’ha presentat, es fa un repàs als 12 anys que este centre forma joves a través de les distintes escoles taller de la localitat edetana, incidint amb més deteniment a la tasca desenvolupada als dos últims anys.

Així mateix, també es fa referència a les visites dels grups europeus de Crysalis (França) o  Hephata (Alemanya), així com la participació en les jornades sobre integració en Treysa  (Alemanya) o en les del Sistema Europeu de Crèdit per a l’Educació i Formació celebrades a València. Igualment, es detalla el treball realitzat a la Fira ‘A Mos Redó’ o en les  jornades ‘Ibers per un dia’ celebrades a Olocau i Moixent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà