a menjar sa

El Taller ‘Laurona VI’ opta al premi al Millor Projecte Europeu

Alumnes del Taller 'Laurona VI' presenten un projecte

Amb el títol L’Escola Taller ‘Laurona VI’, un centre de formació i ocupació innovador a Llíria, l’Ajuntament  de la capital edetana ha presentat aquest Taller al concurs de ‘Millors Projectes Europeus de la Comunitat Valenciana’, dins de la modalitat de formació i ocupació.


I.G.

Cal ressaltar que aquest centre es pioner a la Comunitat Valenciana en l’aplicació de noves tècniques per a millorar l’aprenentatge del alumnes, com ara la metodologia reAct (re-activating, teachers and learners), que té entre els principis metodològics la confiança, l’autonomia, la col·laboració o la creativitat tant del professorat com dels alumnes per tal de facilitar l’assimilació de conceptes.

De fet, El regidor de Formació i Ocupació, Roberto Enguídanos, ha explicat que la citada metodologia ha estat clau, ja que «ens ha permés participar en un programa europeu d’aprenentatge molt innovador, que podrà ser exportat a altres centres».

En la memòria descriptiva del projecte, que ara s’ha presentat, es fa un repàs als 12 anys que este centre forma joves a través de les distintes escoles taller de la localitat edetana, incidint amb més deteniment a la tasca desenvolupada als dos últims anys.

Així mateix, també es fa referència a les visites dels grups europeus de Crysalis (França) o  Hephata (Alemanya), així com la participació en les jornades sobre integració en Treysa  (Alemanya) o en les del Sistema Europeu de Crèdit per a l’Educació i Formació celebrades a València. Igualment, es detalla el treball realitzat a la Fira ‘A Mos Redó’ o en les  jornades ‘Ibers per un dia’ celebrades a Olocau i Moixent.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.