L’aparcament de La Cultural reobri amb 60 places

Parking La Cultural

Compta amb cinc llocs per a motos i dues per a transports de mobilitat reduïda

Llíria reobrirà, a partir del pròxim dilluns, l’aparcament de ‘La Cultural’ desprès dels treballs de remodelació dels últims mesos amb una inversió de 40.000 euros.

Este aparcament, amb una extensió de més de 2.400 m², comptarà amb 60 places per a automòbils, 2 per a transports de mobilitatreduïda i 5 per a motos i se suma als de la zona de Mura i del Pla de l’Arc, que ja es trobaven condicionats.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, i la diputada de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno, han visitat este matí el recinte per a comprovar el seu estat.

“Estes actuacions formen part de la decidida aposta de la Regidoria de Mobilitat Sostenible per millorar l’accés al nucliurbà. ”Hem desenvolupat un pla d’aparcaments dissuasius, els quals estan sent adaptats amb intel·ligència artificial i amb diferents actuacions de pavimentació i senyalització”, ha explicat García.

A més, “s’ha dissenyat perquè no tinguen cap barrera arquitectònica”. “Les places de mobilitat reduïda estan situades prop de les dues entrades principals, en l’avinguda delsFurs i la Venta, amb la suficient amplitud per a convertir esta instal·lació en un espai còmode i segur”.

Per part seua, l’alcalde ha afirmat que, amb este aparcament dissuasiu “pretenem que la ciutat siga més habitable, millorant la seguretat viària i facilitant un major espai per a compartir l’activitat diària, accedir al comerç i fer de Llíria una ciutat molt més atractiva tant per a la nostra ciutadani acom per a les persones visitants”. “Amb el disseny d’estos aparcaments dissuasius qualsevol persona podrà accedir al centre en menys de cinc minuts”, ha indicat.

A més, “pretenem ambl’ajuda de la Diputació implementar el pla SmartsCities per a oferir informació actualitzada de les places i els llocs per a poder aparcar fàcilment”, ha afegit.

García també apunta que “esta iniciativa respon a una necessitat de l’entramat comercial, que reclama aparcaments pròxims a les botigues tradicionals i, així, millora rl’entorn veïnal del barri, que es veia afectat per la pols i els fanguers que es generaven en l’anterior aparcament quan existien episodis de pluges”.

La diputada ha acollit la proposta de l’Ajuntament de redacció d’una nova via de circumval·lació intermunicipal entre les localitats de Benaguasil i Vilamarxant per a connectar de manera sostenible estes localitat samb Llíria, una iniciativa que podria materialitzar-se en un nou projecte de cara al 2022.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà