70 persones seran contractades gràcies al II Pla d’Ocupació Municipal

L'Ajuntament contractarà 70 veïns gràcies al II Pla d'Ocupació Municipal

Fins a 70 persones seran contractades pel l’Ajuntament de la capital edetana gràcies al II Pla d’Ocupació Municipal aprovat el passat dia 29 de gener,  en la Junta de Govern. Amb la posada en marxa d’aquest nou projecte de foment de l’ocupació, un total de 70 persones desocupades de Llíria començaran a treballar a l’abril amb contractes de 3 mesos a mitja jornada.

I.G.

La documentació per a sol·licitar un dels 70 llocs de treball, que crearà el Consistori, es podrà presentar des del 31 de gener, fins al 14 de febrer al Registre d’Entrada Municipal (de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres). Així, les sol·licituds i els requisits necessaris es poden arreplegar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o en la web municipal www.lliria.es.

Entre els requisits imprescindibles per a accedir a l’oferta, els demandats han d’estar empadronats a Llíria abans del 31 de desembre de 2013 i, a més, han d’haver estat inscrits en l’Oficina d’Ocupació un mínim de 6 mesos. Cal destacar que, es primaran les sol·licituds presentades per aquelles persones que no tinguen cap membre de la unitat familiar treballant.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha manifestat que “amb esta iniciativa pretenem afavorir la incorporació i la inserció social de les persones i les famílies de les quals no tenen cap ingrés. A més, els treballs milloraran els servicis municipals i beneficiaran la nostra localitat”. I ha destacat també que “l’actual Pla d’Ocupació ha suposat un augment del 40% de contractats respecte del Pla de 2013 , amb 20 persones més que deixaran l’atur”.

Els 70 treballadors municipals cobraran el salari social bàsic i realitzaran diverses tasques en l’Ajuntament. En concret, es requeriran 52 peons d’oficis múltiples, 8 oficials de primera de construcció i 10 auxiliars administratius, 2 dels quals hauran de ser discapacitats. D’aquesta manera, els obrers contractats continuaran amb la llavor desenvolupada al I Pla d’Ocupació 2013, durant el qual es van dur a terme millores i reparacions al municipi en tres grups de treball dividits en tasques de obres i pintura, neteja i jardineria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà