Una jugadora de l’Iran abandona la concentració a València

mundial balonmano

Angola es corona campiona de la President’s Cup a Llíria

Una jugadora d’handbol de la selecció de l’Iran va abandonar ahir l’hotel de València on l’equip iranià es troba concentrat amb motiu del Mundial d’Handbol Femení que es *diputa a Llíria com una de les seues seus. Aquesta és la cinquena desaparició en la seu valenciana després de la fugida de quatre jugadores cameruneses la setmana passada.

Davant l’absència d’aquesta jugadora, dos representants de la delegació de l’Iran van presentar una denúncia en la Policia Nacional d’igual manera que va passar amb les quatre jugadores cameruneses desaparegudes el 9 de desembre, que van agafar les seues pertinences de l’hotel, i de les quals encara no se sap res.

Segons va informar l’organització del Mundial a Efe, la jugadora va abandonar l’hotel després de fer-se la *PCR al matí i abans de l’hora del menjar, ja que a la prova sí que va acudir, però a l’hora de l’esmorzar el seleccionador no la va veure i va preguntar per ella a altres membres de l’expedició, que van ratificar la seua absència.

La selecció iraniana es va enfrontar el dilluns a la selecció camerunesa, que es va imposar al combinat asiàtic per un resultat de 32-17.

Llíria ha viscut hui l’ocàs de la President’s Cup amb la final entre les seleccions d’Angola i Eslovàquia, amb victòria final del combinat africà (23-21) que aconseguia així el títol de campiona en Plà de l’Arc.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà