Docents turcs visiten l’Escola Taller Laurona VI dintre d’un programa d’intercanvi de l’ECVET

Docents turcs visiten l'Escola Taller Laurona VI

Professors del centre Yüregir IMKB Teknik Endüstri Meslek Lisesi, de la ciutat turca Yüregir-Adana, van visitar l’Escola Taller Laurona VI com a part d’un programa d’intercanvi (anomenat Mesleki Egtimde Kredi Tansferi Uigulamalari) una iniciativa del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECVET) per a l’Educació i la Formació Professional.

Jesús Pérez

La recepció  als representants del centre turc, la va fer l’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo. Durant la visita a l’Escola Taller, van estar guiats per Roberto Enguídanos, regidor de Participació Ciutadana, Turisme i Ocupació i Antonio Moriel, director de l’Escola Taller.

L’objectiu de la visita era saber com han anat els intercanvis en els que l’Escola Taller ha participat dins del programa de mobilitat ECVET. Amb motiu de la visita dels docents, el regidor Roberto Eguídanos es va congratular que s’haguera triat l’Escola Taller Laurona VI, perquè “som una Escola taller de referència a la Comunitat Valenciana, pioners en els intercanvis amb programes de mobilitat europea a través del programa Leonardo da Vinci, l’Ajuntament de Llíria i el Servef”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà