Llíria llança una campanya contra l’abandó de mascotes en Nadal

cartel lliria

Pretén sensibilitzar sobre l’adopció responsable

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Llíria ha volgut impulsar en estes dates una campanya informativa de sensibilització i en contra de l’abandó de mascotes, ja que cada vegada és major durant el període nadalenc.

L’objectiu és conscienciar a la societat de la decisió d’incorporar a una mascota en la família, que s’ha de fer des de la responsabilitat que implica tindre un animal de companyia a casa.

D’esta manera, “volem promoure l’adopció responsable de mascotes en esta època nadalenca en la qual moltes famílies decideixen regalar animals de companyia a familiars o amistats”, ha explicat la regidora responsable de l’àrea, Mª Cruz García.

“Es tracta de recordar, també, a la ciutadania que hi ha molts animals que necessiten una llar, i ambl’adopció i tinença responsable es minimitza la quantitat de mascotes que s’abandonen i han de ser recollides per a portar-les a centres d’acolliment”, ha afegit.

En este sentit, la Regidoria de Benestar Animal recorda que en la web municipal existeix una secció que promou i facilita l’adopció dels animals domèstics que han sigut abandonats al municipi.

Amb esta campanya “pretenem conscienciar a la població que quan regalem un animal, estem regalant vida i hem de ser conscients que requereix unes cures i una atenció per part nostra, perquè no són un joguet més i hem d’incidir sobre la gravetat de l’abandó, perquè són éssers vius que comporten respecte i responsabilitat”, ha manifestat García.

“Tindre un animal a casa implica compromís i responsabilitat, cosa que han de tindre clar les famílies, per a evitar que, una vegada passe la inquietud i l’interés per les mascotes, es produïsquen abandons”, ha conclòs la regidora.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà