Una multinacional nord-americana invertirà més de 24 milions d’euros per ampliar la capacitat de la planta, creant a més 125 nous llocs de treball

El Camp de Túria.

Una empresa nord-americana (SRG Global) que es dedica a fabricar parts d’automòbils ha anunciat la seua voluntat d’invertir 24,4 milions d’euros en l’ampliació de la seua planta a Llíria. Amb esta iniciativa, s’incrementarà la capacitat productiva de la fàbrica i també augmentará en nombre de traballadors: dels actuals 750 es pasarà a 875 operaris.

José García

En el marc d’una visita del conseller d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, a la planta lliriana de l’empresa SRG Global, es va fer l’anunci d’ampliació de la seua capacitat. L’empresa ha presentat, al programa d’incentius regionals, un projecte que arreplega una inversió de 5,5 milions d’euros en la seua planta d’Ibi i de 24,4 a la de Llíria.

En el cas de la fàbrica ubicada al cap i casal del Camp de Túria, la inversió anirà destinada a una nova planta de pintura i reorganització de la fàbrica, que actualment ha incrementat considerablement el volum de comandes. Esta iniciativa permetrà contractar 125 nous treballadors que se sumaran a la plantilla actual de 750 empleats.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, estava present quan es va fer l’anunci i va assenyala al respecte la seua “satisfacció” davant aquesta inversió en el municipi: “Este tipus d’actuacions tenen el total suport de la corporació municipal, que suposa una important inversió per al nostre municipi i també implica la creació d’ocupació de qualitat per als nostres veïns”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà