Llíria promociona en Fitur l’oferta de música i patrimoni per al 2022

cartel lliria fitur

Presentarà en el certamen internacional de Madrid els festivals musicals

Turisme Llíria assistirà a Fitur 2022 amb una oferta turística basada en dos dels seus grans valors, el seu extens patrimoni històric que recorre el llegat de diverses cultures, i la seua riquesa musical amb esdeveniments singulars que se celebren al llarg de tot l’any.

Així, l’Ajuntament de la capital del Camp de Túria estarà present, una vegada més, en el certamen internacional de Madrid que es desenvoluparà del 19 al 23 de gener, i dins de l’estand del Patronat Provincial València Turisme.

En este espai, Llíria compartirà la seua condició de Ciutat Creativa de la Música amb Manises, recentment designada en la modalitat Artesania i Arts Populars, en un expositor propi per a donar a conéixer al món les sinergies que ofereix la pertinença a la Xarxa UNESCO”, ha volgut assenyalar el regidor de Turisme, Paco García.

Turisme Llíria promocionaràaFitur la seua programació de festivals musicals per a este any 2022. L’acte de presentació d’esta agenda d’esdeveniments, sota el segell de la marca MediterranewMusix de Turisme Comunitat Valenciana, tindrà lloc el divendres 21 de gener a les 12.00 hores.

D’esta manera, Paco García ha destacat que “la visita al patrimoni de Llíria incorpora l’atractiu de poder gaudir també d’una variada programació musical i de qualitat”.

Festivals musicals

El “eMe 2022” (4a edició del Early Music of Edeta), Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga de Llíria, obrirà esta oferta d’esdeveniments el cap de setmana del 25 al 27 de març per a celebrar el Dia Mundial de la Música Antiga a l’església de la Sang (Monument Nacional).

Seguidament, “El DesenJazz 2022” (7é Festival de Jazz i Altres *Músiques de Llíria), se celebrarà el cap de setmana del 6 al 8 de maig amb una programació internacional de jazz i músiques contemporànies per a commemorar el Dia Mundial del Jazz.

Finalment, el “LLUM Fest 2022” (4t Llíria Universal Music), Festival de Músiques del Món de Llíria, tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juny per a commemorar “La Fête de la Musique” (Dia Europeu de la Música).

“Enestos festivals, Llíria, a més, estableix una col·laboració musical amb altres Ciutats Creatives de la UNESCO, amb la presència d’agrupacions internacionals procedents de municipis de la Xarxa”, ha indicat l’edil de Turisme.

Esta oferta musical diversa es complementa, entre altres esdeveniments, amb els festivals de música clàssica que protagonitzen les prestigioses societats musical de la localitat i que tenen el seu major exponent en el ‘Concert deles Bandes de Llíria’ que se celebra el mes de setembre.

 Entre els seus atractius, a la música, la localitat edetana suma els seus elements patrimonials que la converteixen en una ‘Simfonia de Cultures’, i que permet recórrer la ciutat en diferents èpoques i conéixer la seua extraordinària història. Turisme Llíria ofereix tres rutes turísticoculturals diferents per a endinsar-se en l’Edeta romana, la Lyria medieval i la Llíria del Renaixement i Barroc.

A més, la gastronomia i els paratges naturals presenten a Llíria també com una destinació turística de proximitat que val la pena visitar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà