Proposen millorar la seguretat en comerços del poble, amb la creació d’un nou dispositiu

El Camp de Túria

“Més val previndre que curar”. Eixe sembla ser el pensament dels partits de l’oposició política edetana (PSOE, Coalició Compromís, EUPV i MoVe), que han proposat habilitar un dispositiu de seguretat, tant de dia com de nit, per millorar la convivència i condicions de seguretat en els locals comercials de Llíria.

José García

Els partits opositors edetans recorden que, en el darrers mesos, els comerciants de la localitat han alertat d’una sèrie de robatoris, “fet que ens fa proposar la posada en funcionament d’un dispositiu especial adreçat a reforçar la seguretat en els establiments comercials del terme municipal de Llíria”, segons expliquen els portaveus d’eixes formacions polítiques.

“L’assetjament i l’enfrontament amb els propietaris que regenten negocis o establiments de restauració, ha fet que es genere una preocupació entre la ciutadania i els professionals, davant la situació d’inseguretat en el que es troben algun d’ells”, segons denuncien des de l’oposició edetana.

Estos meteixos representants opten per “adoptar les mesures de seguretat, tant a nivell preventiu com d’actuació, amb un replantejament del servei públic de seguretat i l’adopció de mesures específiques al respecte”.

Per tot açò, PSOE, Coalició Compromís, UPV i MoVe reclamen a l’òrgan municipal competent en matèria de seguretat i en coordinació amb la Federació de Comerciants de la localitat que s’establisca un dispositiu de seguretat que servisca per millorar la convivència i condicions de seguretat dels establiments comercials de Llíria, tant en horari de dia com a la nit, al temps que es potencia la presència policial en els eixos comercials de la localitat i la inter actuació amb els propietaris dels negocis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà