Rescaten d’un incendi a una dona atrapada dins de la seua vivenda

Bombers Llíria

Localitzada una persona d’avançada edat desapareguda a Bétera

Agents de la Policia Local de Llíria han rescatat este matí a una veïna de 41 anys que s’havia quedat atrapada a l’interior del seu habitatge per un incendi. Després de rebre l’avís del 112, una patrulla s’ha personat, sobre les 7 del matí, a la casa d’esta dona que s’havia tancat en una habitació al no poder apagar el foc que s’havia originat en el sofà del menjador ni tampoc trobar una via d’eixida. Junt amb ella també es trobaven els seus dos gossos.

Els agents han accedit a l’interior de la parcel·la situada a la urbanització del Caramello i després de trencar la porta d’entrada a l’immoble, han aconseguit traure a la dona de l’interior de l’habitatge junt amb un dels seus animals.

Fins al lloc també s’han desplaçat una patrulla de la Guàrdia Civil i dos dotacions de bombers del Consorci Provincial que han procedit a trencar el cadenat de la porta exterior de la parcel·la per a poder fer les tasques d’extinció del foc i posteriorment ventilar l’habitatge.

Una vegada extingit l’incendi, s’ha tret també il·lés a l’altre ca que en la primera actuació no havia sigut possible pel seu alt grau de nerviosisme.

La dona ha sigut atesa en el mateix lloc per una unitat sanitària del SVB sense que haja sigut necessari el seu ingrés hospitalari.

Localització persona desapareguda
D’altra banda, la Policia Local de Llíria ha localitzat esta mateixa setmana, amb la col·laboració ciutadana, a una persona d’avançada edat que hi havia desaparegut al terme de Bétera. Una veïna de la urbanització La Maimona va donar avís que a la porta del seu xalet es trobava un home desorientat que estava tocant al seu timbre perquè li deixara entrar.

Els agents van acudir a l’habitatge i van comprovar que es tractava d’una persona desapareguda que coincidia amb la descripció d’una fotografia que circulava per xarxes socials. Després de traslladar inicialment a l’home a dependències policials, posteriorment li va ser entregat als seus familiars.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà