L’escola de música del Clarín, un centre obert a totes i tots

Escola de la Banda Primitiva de Llíria

Durant els últims anys, la Banda Primitiva de Llíria ha ampliat l’oferta acadèmica per incloure a adults, persones amb diversitat funcional i noves disciplines que han incrementat la matriculació un 105% en tan sols tres cursos

Una escola de música oberta a totes i tots. Ixe és l’objectiu que perseguix la direcció de l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria des de fa tres anys.

És per això que la societat ha ampliat l’oferta acadèmica del centre educatiu amb la docència d’assignatures per a totes les edats – des dels nadons fins a l’edat adulta -, persones amb diversitat funcional i els seguidors d’altres especialitats instrumentals més allunyades dels convencionalismes de la música clàssica.

Esta aposta per la diversitat acadèmica, així com la premissa d’aconseguir un ensenyament d’alta qualitat, es reflexa en les dades de matriculacions del centre, que s’han incrementat en un 105% en els últims tres anys, és a dir, s’han duplicat – i més – passant dels 85 alumnes del curs 2017-2018 als 175 actuals.

“L’escola és el cor i la base de la Banda Primitiva i, per este motiu, tractem de cuidar-la al màxim i tractem d’invertir en educació perquè apostem pel futur” assegura la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Ana Martínez Cano. “La direcció del centre, així com el professorat, estan molt involucrats en el projecte que estem desenvolupant i això és imprescindible per poder oferir un ensenyament de qualitat”.

Per al curs actual, el centre ha incorporat noves especialitats com les classes de cant líric i cant modern (no sé si hi ha hagut alguna novetat més). Estes disciplines a les novetats introduïdes durant els cursos precedents, com les classes de cant d’estil, guitarra i baix elèctric, la musicoteràpia o les jornades amb professionals de la societat.

Noves especialitats instrumentals

A més, el centre ha impulsat projectes d’acció social com els taller gratuïts a col·lectius amb diversitat funcional com el Centre Ocupacional ‘El Prat’, els tallers de Memòria i Alzheimer i l’associació Podem. També aposta per activitats de formació i cultural de l’alumnat, com l’intercanvi amb escoles o campaments musicals.

Entera’t de tota l’activitat de l’Escola de Música BP

MÉS INFORMACIÓ:
secretaria@bandaprimitiva.org
escola@bandaprimitiva.es
618.09.39.71

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà