La Unió Musical reforça el projecte educatiu amb el nou Centre d’Innovació

Façana del Centre d'innovació de la Unió Musical de Llíria

El projecte educatiu de la Unió Musical de Llíria ha donat, en els últims mesos, un pas més enllà. La societat musical edetana ha inaugurat el nou Centre d’Innovació Musical, una infraestructura moderna i plural, multiplicant així el nombre d’aules de la societat per tal de donar cabuda a totes les activitats, baix els principis de la igualtat, l’educació i la innovació.

I es que la Unió Musical és una societat compromesa amb el passat, present i futur i, com a tal, és conscient del fonamental paper que juga la formació de les persones en el vessant cultural i personal.

En primer lloc compta amb el Centre Integrat, un col·legi concertat d’Infantil a Secundària, amb una línia eminentment en valencià i que oferta totes les comoditats per a les famílies, amb serveis alternatius com el menjador i les activitats extraescolars.

A més, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de l’oferta formativa, s’imparteixen paral·lelament ensenyaments elementals de música i també es treballa una educació en llengua anglesa molt intensa i completa, ja que el Centre Integrat compta amb la denominació de centre preparador dels exàmens d’anglès de Cambridge Assessment, organitzats pel British Council.

L’oferta educativa de la Unió Musical, no obstant això, no es deté ací.
La societat compta amb ambdós projectes de consolidat recorregut: per una banda l’Escola d’Educands, on els més menuts gaudeixen durant el curs lectiu de classes setmanals d’instrument, llenguatge musical, cor i conjunt instrumental, a part de comptar amb altres activitats com tabal i dolçaina, estimulació musical i musicoteràpia. I, per altra, l’Escola de Perfeccionament, on s’ofereix la possibilitat a l’alumnat, tant intern com extern, de millorar els seus coneixements una vegada al mes amb professorat de prestigi nacional i internacional.

Anunci de la Unió Musical de Llíria
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà