Coalició Compromís reclama a l’Ajuntament que li abone als propietaris de la urbanització Vall de Llíria els 40.611,26 euros que els adeuda

Vall de Llíria

Els representants de la Coalició Comprimís a Llíria reclamen a l’equip de govern edetà (del PP) que faça efectiu el pagament de més de 40.000 euros “en concepte de les despeses derivades del manteniment de zones verdes a la urbanització Vall de Llíria” als propietaris dels habitatges d’eixa zona; eixa quantitat, segons els membres de la formació ecosocialista, “esta pendent de ser abonada des del dia 1 de gener de 2011”.

José García

La Coalició Comprimís de Llíria explica que, l’any 2010, equip de govern de Llíria i veïns de la urbanització edetana Vall de Llíria varen signar un acord per fer front al pagament derivat del manteniment de les zones verdes i de la seua xarxa de reg, amb el corresponent consum d’energia elèctrica i aigua. Eixes despeses, insisteixen des de la Coalició Compromís, “havien de ser assumides per part de l’Ajuntament a partir del dia 1 de gener de 2011”.

Des d’aleshores, i fins que l’Ajuntament ha posat nous comptadors per al reg de les zones verdes, “el consum d’aigua i el corresponent consum d’energia elèctrica ha sigut abonat per les comunitats de propietaris de La Vall de Llíria”. Eixes despeses “fa temps varen ser reclamades pels veïns a l’Ajuntament, però el consistori llirià encara no les ha pagat”, segons explica el portaveu d’aquesta formació opositora a Llíria, Paco Garcia.

Garcia afig que eixes factures es presentaren en una reclamació econòmica i administrativa que es va registrat en l’Ajuntament, i després de sotmatre’s a uns informes jurídics i tècnics, s’ha acceptat eixa petició. La quantitat que se li reclama al consistori edetà és de 40.611,26 euros (IVA inclòs). Eixa xifra inclou les despeses de llum i aigua de les zones verdes públiques de Vall de Llíria, en el període que va de l’1 de gener de 2011 al 31 de desembre de 2013.

El portaveu de la Coalició Compromís ha explicat que l’equip de govern ha admés que, fins ara, no s’ha previst cap partida pressupostària per fer front a les despeses que reclamen els propietaris. Davant d’eixa situació, des de la formació ecosocialista es reclama a l’Ajuntament de Llíria que genere una nova partida per abonar la quantitat reclamada als propietaris de la urbanització Vall de Llíria, “per fer front al conveni signat en 2010 pel consistori”.

Segons explica Paco Garcia, “la nostra formació política va presentar una proposta, en el plenari del passat dia 15 de maig, a fi de modificar el pressupost per crear una partida amb un import mínim de 40.611,26 euros, amb l’intenció de fer front ja a eixe pagament. No obstant això, l’equip de govern va votar en contra de la nostra proposta, i encara no se sap quan saldarà l’Ajuntament el seu deute amb els seus veïns”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà