El PP exigeix al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que òbriga la torre-portal del Pont del Vidre

pontdevidre

El regidor del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Llíria, Jose Miguel Maícas, ha exigit al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que duga a terme les gestions necessàries perquè s’òbriga al públic la torre-portal del Pont del Vidre després de mesos tancada des de la seua rehabilitació, així com reobrir els carrers afectats per les obres.

Maícas s’ha pronunciat d’aquesta manera després que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE duguera a terme una actuació en la muralla medieval, la previsió d’obertura de la qual té un retard de més de mig any. L’actuació contemplava la restauració de la muralla, la consolidació de la torre, l’obertura del nou accés a la Vila Vella i la reurbanització del tram de vial del carrer Sant Joan de Mata.

Així mateix, l’edil popular ha lamentat que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE inicie projectes que es queden enquistats mentre el patrimoni històric de la ciutat es va deteriorant, el veiem a la torre-portal del Pont del Vidre i ho hem vist també en l’actuació realitzada en Els Trulls de Daüd”.

“Aquesta manera de gestionar està molt lluny de ser eficient i eficaç, ja que la inversió realitzada pot quedar en sac trencat si no es prioritza la seua posada en valor i se li dona una projecció ambiciosa” ha advertit el regidor popular, qui ha assegurat que “cada inversió ha d’acabar en un element plenament operatiu perquè es puga rendibilitzar, perquè sense ús es tornarà a degradar ràpidament”.

Finalment, Maícas ha subratllat “la importància d’apostar per la recuperació i posada en valor de la riquesa patrimonial i aspirar així al fet que Llíria siga el referent turístic que es mereix” i ha demanat al Govern que encapçala Joanma Miguel que “no mire cap a un altre costat i faça una aposta ferma per impulsar la recuperació del patrimoni històric, ja que durant aquests anys han sigut incapaços de recuperar projectes iniciats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà