La tiktoker Esperansa Grasia entrega dos exemplars del seu llibre a la Biblioteca l’Almodí de Llíria

esperansagrasia 1

L’Ajuntament l’ha convidada a fer una presentació

Gemma Palacio, més coneguda en les xarxes socials com @esperansagrasia ha visitat aquest matí la Biblioteca l’Almodí, per a fer lliurament dos exemplars del seu primer llibre “Ai lofyou, Ashley”, perquè les persones usuàries del centre municipal puguendisfrutar d’aquesta novel·la romàntica plena d’humor.

EsperansaGrasia, de 21 anys i veïna del Camp de Túria, és una de les tiktokers espanyoles més conegudes del moment, amb quasi dos milions de seguidors. En el llibre d’esta estrela de la creació de continguts digitals, es conten les aventures dels seus personatges, una família espanyola i una altra americana, i les persones que la seguisquen podran conéixer què va passar quanJuanjo va conéixer a Ashley.

L’edil de la Xarxa de Biblioteques, Paco García, i la tècnica InmaTaza han rebut els dos exemplars que formaran part del fons de la biblioteca i que estaran en règim de préstec en breu. En esta trobada, el regidor ha aprofitat per a convidar a l’autora fer una presentació del llibre a Llíria.

A més, en la seua visita, Gemma Palacio s’ha mostrat molt interessada per les instal·lacions del centre municipal i les activitats que realitza la Xarxa de Biblioteques de Llíria.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.