Paco Gorrea reelegit com a secretari general del PSPV de Llíria

Aquesta renovació va ser el resultat de 27 vots a favor i tan sols una abstenció

La setmana passada el PSPV- PSOE de Llíria va celebrar l’assemblea General de la formació en el municipi on va ser triat Francisco Javier Gorrea Bañuls, com a secretari general de l’agrupació per un total de 27 vots a favor i tan sols una abstenció.

Amb aquesta nova votació, l’executiva local queda conformada de la següent manera. Manuel Civera Salvador se situa com a president, M.ª José Vendrell Nogués com a secretària d’Organització. Sotssecretari General i polítiques institucionals Francesc Fombuena i Glòria Castellano com a Sotssecretària de Comunicació i formació. Carmen Feltrer Peris, secretària de Memòria democràtica, moviment social i participació i Carmen Segura com a secretària d’Administració i casa del Poble.

Consol Morató com a secretària de seguiment del pacte i Isabel Llopis, secretaria d’acció electoral. Josefa Torrijo, secretària de programa electoral i Miguel Novejarque secretari de Xarxes socials. Sergio Tomás, secretari d’estudis i programes i Joan Gutiérrez d’Acció social.


En aquesta assemblea va assistir el secretari general de Socialistes a la Província de València, Carlos Fernández Bielsa, la secretària general de PSPV-PSOE a la comarca del Camp de Túria, Lola Celda, per a mostrar el suport a tota la nova executiva.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà