BalconejAR-t: els carrers de Llíria es converteixen en un museu a l’aire lliure

BalconejAR-t lliria

52 obres participen en el certamen de pintura ‘Balconades per la Salut Mental’

Un total de 52 obres es podran descobrir, fins al 16 de juny als carrers de Llíria, en l’exposició a l’aire lliure del certamen de pintura “BalconejAR-t. Balconades per la Salut Mental”.

L’Associació i el Taller Pentagrama, per a persones amb problemes de salut mental, amb l’Ajuntament de la localitat promouen esta iniciativa que pretén mostrar les possibilitats que té l’art com a eina terapèutica i d’inclusió social. Compta també amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, Músicos Sin Fronteras i Caixa Popular.

L’alcalde Joanma Miguel, la regidora de Polítiques Inclusives Consuelo Morató, i altres membres de la corporació, al costat de representants de les entitats organitzadores del certamen, han realitzat este matí l’acte d’inauguració d’esta mostra amb una visita als treballs presentats.

Els balcons engalanats amb les obres del concurs es poden trobar en les principals vies del centre urbà com les places Major, 9 d’Octubre, Partidors i General Santes i els carrers Llibertat i Sant Francesc.

El 9 de juny s’entregaran els guardons del certamen. Es concediran dos premis amb una dotació econòmica de 300 euros cadascun. D’una banda, la millor obra seleccionada pel jurat i un altre que es decidirà per votació popular. Fins al 5 de juny es podrà votar en les urnes instal·lades en estos comerços locals: Drogueria Mari, la Bolsería, Supercalzado i carnisseria Ca Mari Carmen.

La regidora ha animat a la ciutadania a “passejar pels carrers de la ciutat idisfrutar ambesta mostra d’art a l’aire lliure que ens ofereix un espai de reflexió entre la cultura, la comunitat en la qual vivim, i l’atenció a la salut mental”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà