Llíria invertirà 233.000 euros en el polígon de Pla de Rascanya

Reunión polígono Pla de Rascanya

El consistori s’ha reunit amb empreses del sector per a estudiar diferents millores

Llíria invertirà un total de 233.864 euros per a dur a terme actuacions de millora i dotació d’infraestructures en el polígon industrial Pla de Rascanya. Aquests treballs estaran subvencionats amb 197.222 euros per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Les actuacions se centraran en la millora de la mobilitat urbana amb l’ampliació del carril bici del municipi per a permetre la circulació amb bicicleta per l’interior del polígon. Aquest vial connectaria amb la via verda que arranca de la rotonda de l’Ull del Vent i l’annexa a la CV-35.

De la mateixa manera, s’instal·laran lluminàries led, com a mesura d’eficiència energètica, en l’entrada al sector que discorre pel carril bici al costat del carrer dels Fornillers.

A més, es millorarà la xarxa contra incendis i la senyalització viària horitzontal i vertical, i es condicionaran els vials i voreres per a afavorir l’accessibilitat.

L’alcalde Joanma Miguel s’ha reunit amb representants de les empreses situades en Pla de Rascanya per a explicar-los aquestes intervencions subvencionades per l’IVACE.

En la trobada, “també es va abordar la necessitat d’instal·lar enllumenat públic en tot el sector. Pel que hem adquirit el compromís d’estudiar aquesta petició i intentar executar-la al més prompte possible, en pròximes actuacions que servisquen per a continuar millorant aquesta històrica zona industrial del nostre municipi que encara té mancances pendents de solucionar”.

D’aquesta manera, “continuem treballant en la modernització dels nostres polígons industrials amb noves inversions que faciliten l’activitat de les empreses ja instal·lades i l’arribada de noves”, ha manifestat el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà