Agustí Cerdà defensa en Llíria el “dret a decidir dels Valencians”

Agustí Cerdà al Casal Jaume I de Llíria, el Camp de Túria

 

El passat divendres 17 d’octubre el Casal Jaume I de Llíria va acollir l’acte de la formació política Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) dins la campanya ‘Cap a la República del País Valencià’, que busca explicar el projecte aprovat a la passada conferència del 9 de novembre de 2013. L’acte va comptar amb la presència d’Agustí Cerdà, president d’ERPV.

 

Pau Tineo

 

Cerdà va incidir en la necessitat d’establir consens entre els valencians, “basat en l’espoli fiscal que patim, la necessitat de construir un Estat Social i del Benestar, i en el dret a decidir que tenim com a poble”.

 

També va assenyalar la necessitat de “recuperar els instruments polítics i socials per restablir la presa de decisions. Només decidint el nostre futur podrem aconseguir un nou model productiu després de la fallida dels nostres sectors econòmics”.

 

L’objectiu de la campanya és crear un punt de trobada de la societat valenciana. Esquerra Republicana denuncia que “l’actual situació política, després de 20 anys de govern nefast del PP, fan que siga urgent desallotjar-los del poder, per això aposten pel consens de tots els valencians”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà