Esperanza Rubio i Andrea Peris Expósito, falleres majors de Llíria

falleras mayores lliria 2023

Han sigut elegides en un sorteig públic a Ca la Vila

Llíria ja coneix a les que seran les màximes representants de la festa fallera per al pròxim exercici. Esperanza Rubio Gregorio i Andrea Peris Expósito, de la comissió Avinguda dels Furs., han sigut nomenades fallera major i fallera major infantil, respectivament, de la capital del Camp de Túria de 2023.

Les noves reines falleres han sigut elegides, entre les candidates presentades, mitjançant un sorteig públic celebrat esta vesprada a Ca la Vila.. Serà al mes d’octubre quan rellevaran oficialment en el càrrec a les actuals falleres majors del municipi, Sonia Cervera i Irene González, que també han participat en l’acte de nomenament.

Igualment, han estat presents l’alcalde Joanma Miguel i membres de la corporació municipal, al costat del president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

Esperanza Rubio s’ha assabentat de la notícia en el mateix saló de plens, mentre que Andrea, que no ha pogut assistir, ha rebut la telefonada del primer edil per a comunicar-li la seua designació.

Joanma Miguel els ha transmés “la felicitació del col·lectiu faller i tota la ciutat de Llíria” i els ha desitjat “tot el millor en este apassionant any faller que viuran”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.