Llíria se suma a la celebració del Dia de l’Orgull LGBTI+

LGTBI Llíria

Del 4 al 15 de juliol, es realitzaran accions simbòliques de sensibilització sobre la diversitat afectiva-sexual

L’Ajuntament de Llíria ha volgut manifestar hui 28 de juny, amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull LGBTI+, el seu suport a la reivindicació dels drets i llibertats de les persones que integren este moviment.

Després de la lectura d’un manifest institucional, l’alcalde Joanma Miguel, acompanyat per representants de la Corporació municipal, ha penjat la bandera arc de Sant Martí en l’edifici consistorial. Des de la conscienciació ciutadana, el municipi edetà ha expressat així el seu compromís per a aconseguir una societat més tolerant, per la igualtat efectiva, el respecte a la les persones per la seua orientació sexual o identitat de gènere i el total rebuig als discursos d’odi i agressions cap al col•lectiu.

El Consistori ha dut a terme en les últimes setmanes diferents activitats per a donar visibilitat al col•lectiu LGBTI+ com una taula redona sobre els recursos als quals poden accedir o l’elaboració de murals col•laboratius en alguns centres educatius. Igualment, del 4 al 15 de juliol, es realitzarà una acció simbòlica de sensibilització sobre la diversitat afectiva-sexual, a través del pintat de mobiliari urbà amb la col•laboració de la joventut del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà