Llíria inverteix més de 10.000 euros en la millora de la piscina municipal

pisicina municipal Llíria

La piscina descoberta obrirà a partir del dijous 30 de juny

L’Ajuntament de Llíria ha invertit més de 10.000 euros en realització de diverses millores en la piscina municipal descoberta.

Entre les actuacions dutes a terme, s’han executat treballs de manteniment i reparació la bomba del sistema de filtració que es trobava deteriorada per l’ús. A més, s’ha instal•lat una trapa anti vòrtex per a evitar possibles succions que pogueren provocar accidents amb les persones usuàries, especialment en els més menuts. 

D’altra banda, s’ha canviat per complet el quadre elèctric que es va incendiar al 2008 i durant este temps només s’havien fet xicotetes reparacions. Este nou sistema automatitzat servirà per a controlar adequadament els nivells de pH, àcids i clor de la piscina. 

Així mateix, s’han instal·lat jardineres amb plantes i reg automatitzat per a crear un espai més amable per a les persones usuàries.

L’edil d’Esports, Paco Gorrea, ha assenyalat que les adequacions realitzades “comporten una substancial millora en la seguretat, modernització i manteniment de la instal·lació”.

Igualment, el regidor ha explicat que “ha resultat impossible obrir-la abans pels problemes de subministrament d’algunes peces que estem patint en els últims mesos pel context actual”. 

La piscina descoberta de Llíria obrirà a partir del dijous 30 de juny. L’horari de bany serà d’11.00 a 20.00 hores, mentre que tot el recinte estarà obert 9.30 a 01.00 hores. A més del bany lliure, també s’ofereixen cursets de natació durant tot l’estiu. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà