Llíria arregla els clots de diverses pistes rurals

Arreglo caminos Llíria

S’han utilitzat més de 40 tones de material bituminós

El Consistori de Llíria ha reparat en les últimes setmanes diversos camins rurals del terme municipal. Les obres, que s’han dut a terme en la pràctica totalitat de les pistes rurals, han servit per a arreglar els clots en estes vies del municipi.

El regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, ha destacat que es tracta de “una actuació imprescindible, ja que som una localitat amb una gran extensió de terme agrícola i les nostres pistes rurals són molt transitades, tant pels agricultors, com per les persones que viuen a les urbanitzacions”.

La Brigada Municipal de Camins ha utilitzat més de 40 tones de material bituminós per a la realització d’estes tasques, que s’han acompanyat d’un rul·lo compactador per a deixar el ferm de la calçada en condicions de ser transitat.

Esta actuació se suma a la pavimentació íntegra que s’ha fet est any de la Pista Primera, des de la carretera d’Alcublas al polígon de Carrasses, i la pavimentació de la Pista del Pla del Sord-Corral Blanc.

Prèviament a estos treballs, ha apuntat l’edil de Camins, “la Brigada ha dut a terme un segat de marges i cunetes de tot l’entramat de vials pavimentats del terme municipal, que ha conclòs este mes de juliol amb la reparació dels clots, amb la finalitat d’adequar els camins rurals del municipi i millorar la circulació dels vehicles i persones”.

Igualment, s’han escomés, juntament amb la Brigada d’Obres, algunes obres de manteniment de calçades en el nucli urbà, en aquells vials que havien patit deterioració o enfonsament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà