La Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria desfila en Disneyland Paris

Banda Primitiva París

L’agrupació va participa en la cavalcada diürna del famós parc temàtic francés

La Banda Juvenil de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria va desfilar, el passat 20 de juliol, a la cavalcada diürna de Disneyland Paris com a preàmbul de la desfilada dels personatges més famosos de la factoria.


L’agrupació, conformada per més de 50 músics, va interpretar tota una selecció de pasdobles sota la batuta del seu director titular, Chano Silvestre. Els músics del Clarín van amenitzar tots els presents amb les melodies de Xàbea, Ampartio Roca, Paquito el Chocolatero, València o el Teniente Raposo.


«Ha sigut una gran experiència per als xiquets i xiquetes de la Banda Juvenil», va reconèixer la vicepresidenta Inma Ruiz. «A pesar de la pluja intermitent, l’oratge ens ha respectat i hem pogut realitzar la desfilada que era el motiu principal d’este viatge».


A més de la desfilada, l’expedició clarinera – estava formada per més de 150 persones entre músics i acompanyants – va gaudir de dos dies de diversió a Disneyland Paris i una tercera jornada de turisme per la capital parisenca.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.